Det ville være en underdrivelse at sige, at FC Barcelona og deres angrebsstjerne Lionel Messi ikke har haft et besværligt år.

LÆS OGSÅ: Ter Stegen: Vi er nødt til at snakke om det

Den spanske storklub blev banket af Bayern München i sidste sæsons Champions League, og har måtte gennemgå en svær periode, som næsten fik den argentinske stjerneangriber til at forlade klubben.

Messi indsendte en transferforespørgsel, og ønskede at forlade klubben på en fri transfer. Noget han faktisk ville kunne have gjort, hvis blot han havde givet udtryk for, at det var et ønske, før en bestemt dato.

I sidste ende lykkedes det dog klubben at beholde ham på Camp Nou. Den efterfølgende tid har også været tumultarisk for FC Barcelona, da tidligere præsident Josep Maria Bartomeu blandt andet er gået af.

Ronald Koeman er kommet til som træner, men de kæmper fortsat. FC Barcelona er i skrivende stund at finde på 12. pladsen i La Liga, hvor de kun har vundet to ud af syv kampe. Ligeledes har Messi ikke ligefrem præsteret sit bedste.

Kun scoret på straffespark

Der er ingen tvivl om den argentinske stjernes kvaliteter, men han kæmper dog meget. Han har kun scoret fire mål i denne sæson, hvilket er tæt på intet sammenlignet med, hvad han har præsteret i andre sæsoner.

Endvidere er alle mål, som den 33-årige har scoret, scoret på straffespark. Det vidner om, at han har svært ved at score i åbent spil.

LÆS OGSÅ: Problemer i Barcelona: Firma vil have dem erklæret konkurs

Faktisk finder han det så svært, at han nu har haft hele 40 skud på mål fra åbent spil, men ingen af dem har fundet vej til nettet. Det skriver GiveMeSport.