Der er ti kampe tilbage af La Liga, og det begynder derfor at blive meget intenst i toppen af tabellen. 

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Det er fortsat Atlético Madrid, der topper tabellen, hvor man har henholdsvist fire og seks point ned til Barcelona og Real Madrid. 

Det kan derfor betyde utroligt meget for Real Madrid og Barcelona, at man vinder det indbyrdes opgør, der spilles den 10. april. 

Det ser dog ud til, at Barcelona kommer til at undvære Gerard Piqué. Han har været ude i snart en måned, og han fortæller til Sport, at han vil gøre sit bedste for at blive klar. 

“Jeg skal prøve på at blive klar mod Real Madrid. Jeg kigger på det dag-til-dag, og jeg forsøger at komme tilbage så hurtigt som muligt – men ikke kun fordi det er Real Madrid,” kommer det fra Piqué. 

Barcelona har haft en meget god stimen, siden man gik ind i det nye år. Og forud for landsholdspausen så de også farlige ud, da man har hentet fem sejre ud af fem mulige. 

Det har medført, at man har hentet ind på Atlético, hvor også Atlético-manager Diego Simeone har været ude at sige, at han frygter Barcelona. 

Piqué var sidst i aktion, da Barcelona spillede pokalkamp mod Sevilla, hvor det såmænd var Martin Braithwaite, der endte med at blive den helt store helt. 

LÆS OGSÅ: Denne Barca-spiller har spillet klart mest af alle

Han har dog haft vanskeligheder siden november, og han har haft svært ved at blive helt klar.