Grundet manglende spilletid, overvejer den 22-årige Riqui Puig at lade sig udleje til sommer.

Riqui Puig vælter sig ikke ligefrem i spilletid i Barcelona. Det er kun blevet til 12 optrædener under Xavi i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Koster 560 millioner: Manchester United vil hente Leipzig-stjerne

Den 22-årige midtbanespiller har ikke været på banen i de seneste otte kampe for Barcelona. Dette vidner om, at han ikke er en af de foretrukne kandidater for Xavi.

Han har tidligere haft adskillige muligheder for at lade sig udleje, hvilket han dog har afvist. I stedet har han ønsket at blive på Camp Nou, hvor han ville kæmpe for spilletid.

Meget tyder dog på, at han har set i øjnene, at konkurrencen er for intens. Derfor har han nu besluttet at lade sig udleje til sommer. Det skriver spanske La Vanguardia.

Det spanske medie skriver, at han er interesseret i et lejeophold, der strækker sig over en enkelt sæson. Han satser derfor ikke på, at det skal være et langvarigt lejeophold.

LÆS OGSÅ: Stor ros til Dembélé: ‘Han er eksemplarisk’

I alt er det blot til 355 minutter på banen fordelt på 12 kampe i denne sæson. Det er et gennemsnit på mindre end 30 minutter pr. kamp. Desuden har han hverken bidraget med mål eller oplæg i disse kampe.