Ousmane Dembélé har haft stor betydning for FC Barcelona i denne sæson, og derfor vil den spanske klub nu belønne ham.

FC Barcelona er klar til at åbne forhandlinger med Ousmane Dembélé, da de vil belønne ham med en ny kontrakt, da han i denne sæson har vist sig fra sin bedste side.

LÆS OGSÅ: PL-klub overvejer bud på 635 millioner på Caicedo

Den franske stjerne har kontrakt med Barcelona frem til juni 2024. Derfor er Barcelona meget ivrige efter at få ham til at skrive under på en ny kontrakt, der holder ham i klubben i længere tid.

I og med, at han for nylig har udtalt, at han er glad for at være i Barcelona, og ikke har i sinde at forlade klubben, forventer ledelsen, at det vil blive relativt nemt at forlænge hans kontrakt, skriver SPORT.

På det seneste har der ellers været rygter om, at PSG har et ønske om at hente Dembélé til sommer, hvor de vil hente forstærkninger.

Efter sigende er der indskrevet en frikøbsklausul på 50 mio. euro (370 mio. kr.) i hans kontrakt, som PSG vil kunne bruge til at hente ham. I forbindelse med forhandlingerne, vil Barcelona sandsynligvis forsøge at få denne fjernet.

LÆS OGSÅ: Jürgen Klopp presser på: Vil have stjerne til Liverpool

Hvad der kan vise sig alligevel at gøre det svært at forlænge hans kontrakt, er i tilfælde af, at han stiller økonomiske krav, som Barcelona ikke vil være i stand til at efterkomme.