Det kan ende med, at FC Barcelona siger farvel til Frenkie de Jong denne sommer. I så fald har de udset sig en afløser.

Der er stor tvivl om, hvorvidt Frenkie de Jong har en fremtid i FC Barcelona. Der har nemlig været en del rygter om, at han er på vej væk fra den spanske klub denne sommer.

LÆS OGSÅ: Barcelona overvejer disse 3 spillere i Rubén Neves-byttehandel

Den unge midtbanespiller er blevet kædet sammen med op til flere klubber, og især i løbet af de seneste uger har der været tiltagende spekulationer om et forestående exit.

Han er især blevet kædet sammen med Manchester United, hvor tidligere Ajax-træner Erik ten Hag har taget over som træner. Han skulle nemlig være meget ivrig efter at blive genforenet med Frenkie de Jong.

Hvis det ender med, at den catalanske klub siger farvel til Frenkie de Jong, har de planer om at hente en afløser, og ham har de allerede udset sig. Det skriver Fichajes.

Ifølge det spanske medie har de nemlig besluttet, at de vil hente Carlos Soler i Valencia. Det vil dog kun ske i tilfælde af, at Frenkie de Jong forlader klubben.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona-veteran kan have spillet sin sidste kamp

Hollænderen har i de seneste uger været rygtet til Manchester United, men også til de lokale rivaler fra Manchester City samt til PSG.