FC Barcelona ønsker at styrke truppen, hvilket de ønsker at gøre med den eftertragtede Serie A-forsvarer Cristian Romero. Han spiller på nuværende tidspunkt i Atalanta.

LÆS OGSÅ: Medier: Nu forlænger Messi

Angiveligt er Barcelona interesserede i at bringe den argentinske forsvarer til Spanien, men de har ikke råd til at købe ham. Derfor har de intentioner om at leje Romero denne sæson, hvilket de har sendt en forespørgsel afsted om.

De ønsker dog, at deres lejekontrakt indeholder en obligatorisk købsklausul, hvilket vil sikre, at de kan købe ham fri til en allerede aftalt pris, når hans lejeophold i den catalanske klub er slut.

Meget tyder på, at Barcelona har et rigtig godt øje til Cristian Romero, eftersom det ikke er det første bud, de har sendt afsted. De har nemlig allerede budt én gang, men dette bud blev dog afvist af den italienske klub, lyder det.

Flere medier har tidligere skrevet om Barcelonas interesse i den argentinske spiller, men ligeledes pointeret, at det bliver vanskeligt at hente ham denne sommer.

Først og fremmest er Barcelonas økonomi ikke god, men dertil siges det, at Tottenham er i fremskredne forhandlinger med den 23-årige Romero. Atalanta er klar til at sælge for cirka 55 mio. euro, men Tottenham er dog kun indstille på at betale mellem 40 og 45 mio. euro.

LÆS OGSÅ: Barcelona med positive nyheder om økonomien

Ydermere lyder det, at den 23-årige forsvarer allerede er nået til enighed om de personlige vilkår med Premier League-klubben.