Der skal ikke læges skjul på, at forholdet mellem Neymar og Barcelona ikke er, hvad det har været. Neymar forlod Barcelona i 2017, da han valgte at skifte til Paris Saint-Germain, der betalte hans frikøbsklausul på 1,65 milliarder.

LÆS OGSÅ: Ansu Fatis far giver opdatering på Ansus situation

Neymar har siden sit skifte til Paris Saint-Germain været i en mindre strid med Barcelona. Det lignede dog kort, at stridsøksen var blevet begravet, da Neymar ønskede at vende retur til klubben sidste sommer.

Det var dog en handel, som Bartomeu ikke kunne finde penge til.

Der bliver nu smidt brænde på bålet, da El Mundo skriver, at Barcelona nu sagsøger Neymar for 76 millioner kroner. Det skyldes, at afregningen efter skat for årsregnskabet 2016, er det kommet frem, at Barcelona har overbetalt Neymar.

Barcelona har sat deres advokat på sagen, som er kommet frem til, at Neymar har modtaget flere penge, end hvad han skulle. Barcelona har derfor valgt at åbne en sag mod Neymar.

LÆS OGSÅ: Brasiliansk Barcelona-midtbaneprofil er tilbage

Det bliver dog slået fast af advokaten, at hvis det ikke er muligt at få pengene igen, vil det blive set som en donation til Neymar. Penge, som Neymar i den grad kan bruge. han skylder nemlig også Spaniens skattevæsen penge.