Barcelona har planer om at rydde op i truppen forud for det kommende transfervindue. Derfor har de også planer om at sælge flere spillere.

LÆS OGSÅ: Nu får racismesag konsekvenser for Griezmann: Kontrakt ophæves

En af dem, der kan ende med at blive solgt, er den franske stjerne Antoine Griezmann. Ifølge football.london og Daily Star har den catalanske klub planer om at tilbyde ham til Chelsea. De vil nemlig gerne sælge ham, for at spare hans høje løn,

Chelsea er på en mission om at lukke holdet til toppen af Premier League, hvorfor de har planer om at hente forstærkninger. London-klubben ønsker nemlig at kæmpe med om titlen i den kommende sæson.

Det lykkedes ganske vist for Chelsea at besejre Pep Guardiolas Manchester City-mandskab i finalen i Champions League, men i Premier League gik det ikke helt så godt. Her sluttede de nemlig 19 point bag The Citizens, der vandt deres tredje ligatitel på fire sæsoner.

Derfor har Thomas Tuchel et ønske om at hente forstærkninger til truppen, lyder det fra football.london. Ifølge det britiske medie er han interesseret i at hente både en forsvarer, en midtbanespiller og en angriber denne sommer. Disse nytilkomne spillere skal hjælpe med at sikre Premier League-titlen i næste sæson.

Der er forlydender om, at den tyske træner ønsker at gå på indkøb sin tidligere klub Borussia Dortmund. Han har blandt andet udset sig angriber Erling Haaland, men Dortmund er ikke meget for at sælge. Derfor kan Tuchel blive tvunget til at søge alternativer.

LÆS OGSÅ: Pedri hyldes: Ikke engang Barca-legende var sådan

Her kan han blandt andet se i retning af Antoine Griezmann, og den catalanske klub skulle være villige til at sælge franskmanden denne sommer. Derfor overvejer de at tilbyde ham til Chelsea, lyder det fra Daily Star.