Ousmane Dembélé nuværende Barcelona-kontrakt udløber til sommer, men han har endnu ikke underskrevet en forlængelse

FC Barcelona arbejder på at forlænge med Ousmane Dembélé, men hans situation er ‘lidt mere kompliceret’, end med resten af spillerne. Sådan lyder det fra den pålidelige Fabrizio Romano i hans podcast ‘Here We Go’.

LÆS OGSÅ: Avis: Premier League-klub vil hente Barca-stopper

Transfereksperten melder, at der har været forhandlinger mellem de to partner i lang tid. På trods af dette, er det endnu ikke lykkedes dem at nå til enighed om en ny kontrakt.

Sidste år forsøgte Manchester United at hente Dembélé på en lejeaftale, men Barcelona nægtede, da de frygtede, at franskmanden ville vende tilbage og derefter ikke underskrive en kontraktforlængelse.

Selvom han ikke blev udlejet til Manchester United, er det endnu ikke lykkedes at få ham til at sætte sin krusedulle på en ny kontrakt. Det betyder, at der stadig er en vis bekymring for, at han beslutter sig for at forlade Barcelona på en fri transfer til sommer.

Det har tidligere været rapporteret af flere spanske medier, at Dembélé ønsker at blive på Camp Nou. Alligevel har hans agent rådet ham til at vente med at forlænge, da han også bør lytte til tilbud fra andre klubber til januar.

LÆS OGSÅ: AC får ny Chelsea-kontrakt: Så meget kommer han til at tjene

Hvis ikke Dembélé har underskrevet en ny kontrakt inden januar, er det planen, at han skal sælges. Den catalanske storklub ser nemlig hellere, at den 24-årige franskmand bliver solgt i vinterens transfervindue, end at han forlader klubben gratis til sommer.