Ronald Araujo blev opereret i hånden for mindre end en uge siden, men det stoppede ham ikke i at spille El Clasico onsdag aften.

Real Madrid og Barcelona tørnede sammen i semifinalen i den spanske Super Cup i 2022, hvor førstnævnte vandt kampen 3-2 efter forlænget spilletid.

LÆS OGSÅ: Fiorentinas krav kan umuliggøre Arsenals køb af Vlahovic

Med mål fra Vinicius Junior, Karim Benzema og Fede Valverde sikrede Carlo Ancelottis mandskab sig sejren på King Fahd International Stadium i Saudi-Arabien.

Xavis Barcelona-mandskab vender dog tilbage til Catalonien med hovederne højt. Barcelona viste sig nemlig fra den bedste side, de har gjort i lang tid, og spillede op med Real Madrid det meste af kampen.

Der var flere positive ting at tage med fra kampen for Xavi, der også kunne glæde sig over, at spillere som Pedri og Ansu Fati vendte tilbage til banen. Sidstnævnte stod endda for at score Barcelonas andet mål 10 minutter før tid.

Den unge forsvarsspiller Ronald Araujo imponerede også i defensiven igen, og det faktum, at han var i stand til at præstere på så højt et niveau i en meget fysisk krævende position, er virkelig bemærkelsesværdigt.

Der var nemlig tvivl om, hvorvidt han ville være med til kampen mod Real Madrid som følge af en håndskade. Og der var bestemt ikke tale om en mindre skade.

Transferekspert Fabrizio Romano har i et opslag på Twitter afsløret, at Araujo faktisk blev opereret i sin hånd kun fem dage før El Clasico og spillede alle 120 minutter med to skruer i hånden.

Det er svært at komme udenom, at Ronald Araujo er en sand kriger, der virkelig har været villig til at ofre sig for sin klub.

At gå på banen i en sådan situation må siges at være meget prisværdigt, men at han også formåede at overgå de fleste andre spillere på banen, er simpelthen forbløffende.

Og da han forlod banen, lagde han heller ikke skjul på, at han har en stor kærlighed til klubben. Sandsynligvis var det også derfor, at han meldte sig klar til opgøret mod Real Madrid.

Araujo, Fati, Pedri og Gavi er de fire primære årsager til, at Barcelonas fremtid efterhånden begynder at se lysere ud. De er dog alle fortsat unge og har meget at lære.

LÆS OGSÅ: Medie: Nu vil Barcelona hente ham tilbage

Derfor er der også en klar forventning om, at 2021/22-sæsonen vil være en overgangssæson for den catalanske klub, hvor der vil være fokus på at udvikle spillerne.