Xavi er i fuld gang med at rydde op i truppen. En af de spillere, han ønsker at sige farvel til, er hollandske Luuk de Jong.

Luuk de Jong har ikke nogen fremtid i FC Barcelona. Xavi har gjort det klart, at han ikke ønsker at integrere ham i den trup, han vil opbygge.

LÆS OGSÅ: Sterling åben for Barca-skifte – på én betingelse

Luuk de Jong blev hentet til Barcelona i sommer, men til januar kan hans ophold i det catalanske være slut. Sevilla er nemlig blevet ramt af skader i angrebet.

Youssef En-Nesyri er den helt store profil for Sevilla, og han er netop blevet ramt af et tilbageslag. Derfor forventes det, at han ikke er klar til at komme på banen igen, før i slutningen af januar.

Som følge af dette er der en reel chance for, at Sevilla beslutter sig for at hente Luuk de Jong retur til klubben.

Mundo Deportivo skriver, at Sevilla sportsdirektør Monchi er gået på jagt efter en ekstra angriber, og i denne forbindelse kan det vise sig at være den bedste løsning at hente Luuk de Jong tilbage.

Hvis Sevilla skulle beslutte sig for at gøre dette, har Barcelona ikke i sinde at stå i vejen for det. Derfor vil Sevilla angiveligt forsøge at finde en løsning med den catalanske klub.

Efter sigende skulle det primært være Sevillas skæbne i europæisk fodbold, der er afgørende for, hvorvidt de beslutter sig for at hente en ny angriber til klubben eller ej.

LÆS OGSÅ: Braithwaite: Jeg ser mig selv som en maskine

Formår de at kvalificere sig til europæisk fodbold, vil de nemlig hente en ny angriber. Denne angriber kunne meget vel vise sig at være Luuk de Jong, som Barcelona ikke vil have problemer med at give slip på.