FC Barcelona er meget ivrige efter at bringe Robert Lewandowski til klubben. Og overvejer endda en meget overraskende byttehandel.

Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona har et ønske om at hente Robert Lewandowski til klubben denne sommer.

LÆS OGSÅ: Barca-boss kalder Neymar for ‘slave’

Det er nemlig blevet bekræftet af Xavi, at der er dialog mellem Barcelona og Lewandowski. Træneren sagde dog også, at det bliver vanskeligt at nå til enighed med Bayern München.

Nu lyder det, at en byttehandel kan være løsningen på, hvordan begge parter kan blive tilfredse. Der er dog tale om en noget overraskende byttehandel.

Ifølge Mundo Deportivo er Bayern München nemlig meget interesserede i at hente den blot 17-årige Gavi. Og Barcelona er tilsyneladende ikke helt afvisende overfor idéen.

I øjeblikket bliver der arbejdet på at forlænge Gavis kontrakt, da den udløber næste år. Indtil videre er det dog ikke lykkedes den catalanske klub at nå til enighed med ham.

I hans nuværende kontrakt har han en frikøbsklausul på 50 millioner euro, som Bayern München skulle være åbne for at betale, selvom han kun har et år tilbage af sin kontrakt.

LÆS OGSÅ: Medie: Real Madrid vil betale stort beløb for Milan-profil

For at forhindre, at han forlader klubben, uden at Barcelona får noget ud af det, overvejer de at indgå en byttehandel med Lewandowski, såfremt en kontraktforlængelse ikke snart indgås.