FC Barcelona overvejer angiveligt at sælge målmand Marc-André Ter Stegen til Bundesliga-klubben Bayern München. Dette skulle angiveligt være et ønske om at forbedre deres nuværende økonomiske situation, ifølge spanske AS og Todo Fichajes.

LÆS OGSÅ: Kan Bartomeu-exit redde FC Barcelona fra konkurs?

Ifølge de to spanske medier anser de europæiske mestre i Bayern München på Ter Stegen som værende en ideel afløser til 34-årige Manuel Neuer. Ifølge Todo Fichajes skulle Bayern München være klar til at betale 80 millioner euro for Ter Stegen ved sæsonens afslutning.

Det er ellers ikke synderligt lang tid siden, at Ter Stegen skrev under på en ny kontrakt med FC Barcelona, hvorfor hans nuværende kontrakt løber frem til 2025.

Det er dog ikke overraskende, at en storklub som Bayern München udviser interesse for Ter Stegen, der sammen med Manuel Neuer betragtes som værende en af de absolut bedste målmænd i verden på nuværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona planlægger nyt bud på Manchester City-stjerne

I sidste års Champions League havde Manuel Neuer en redningsprocent på 77,1%, mens Ter Stegen havde en redningsprocent på 67,5%. Neuer lavede 28 redninger, mens Ter Stegen lavede 27 redninger, hvilket placerede dem som henholdsvis nr. fem og seks på listen over antal redninger.