Der bør ikke herske tvivl om, at Thomas Tuchel har fået en rigtig god start på sin tid som Chelsea-træner. Og det er måske endda også lykkedes ham at indfri forventningerne til Timo Werner, der blev hentet dyrt fra RB Leipzig i sommer.

LÆS OGSÅ: Chelsea og Manchester United skriver uønsket historie efter uafgjort

Under Tuchel er det for Werner kun blevet til et enkelt mål, mens han dog også har lagt op til et par stykker. Generelt har det dog heller ikke været en god debutsæson for den tyske angriber, der sammenlagt har scoret kun fem mål i 24 kampe.

Ydermere havde han en periode på intet mindre end 14 kampe i træk, hvor han ikke kunne levere ét eneste mål, inden han scorede mod Newcastle i midten af februar.

Nu har den 24-årige angriber selv givet udtryk for, at han sandsynligvis bærer en del af skylden for, at Frank Lampard endte med at få en fyreseddel.

“Når man kommer hertil som angriber og som manden, der skal score målene, føler jeg mig selvfølgelig en smule skyldig over, at jeg brændte så mange chancer. Både over for klubben og for den gamle manager, men også over for mig selv, fordi jeg gerne vil score hele tiden og så ofte, som jeg kan,” sagde Werner til Sky Sports ifølge Goal, og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Utilfreds Solskjær: “Så må jeg være blind”

“Det er klart, at hvis nu jeg havde scoret fire eller fem mål mere, så kunne det være, at den gamle manager stadig havde været her, fordi vi måske havde vundet to eller tre kampe mere. Men vi skal heller ikke dvæle for meget ved fortiden, fordi der er mange kampe foran os.”