Manchester United og Chelsea måtte nøjes med et point hver, da de to storklubber mødte hinanden i Premier League på Stamford Bridge søndag. De gik nemlig fra banen med et 0-0-resultat, hvilket er anden gang, at det sker i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Luke Shaw overhørte dommeren: “Hvis jeg dømmer den..”

Som følge af dette, er det faktisk første gang i intet mindre end 99 år, at de to klubber har spillet to uafgjorte opgør uden mål i én ligasæson. Det skriver Goal.

Ingen af de to kampe var en spændende affære, og søndag syntes begge hold at have en meget defensiv tilgang til kampen. Derfor endte det mest omtalte aspekt af kampen også at være, at De Røde Djævle ikke fik tilkendt et straffespark.

Manchester United og Chelsea har ikke spillet to uafgjort ligakampe uden et eneste mål siden 1921/22-sæsonen. Siden da har der dog været op til flere uafgjort kampe, hvor ingen af de to hold har scoret, men der har ikke været to i samme sæson siden 1921/22.

LÆS OGSÅ: United-legende efter Chelsea-opgør: Den havde givet straffe for to måneder siden

Som angivet før, var der særligt et aspekt af kampen, der fik taletid. Selvfølgelig var det igen VAR; der var på tale, da United mener, at de skulle have haft et straffespark på et tidspunkt, hvor Callum Hudon-Odoi har hånd på bolden.