Der skal ikke lægges skjul på, at Manchester United-spillerne føler sig nede efter opgøret mod Chelsea. De kunne potentielt have vundet kampen, hvis dommeren havde dømt straffesparket, som mange så, at der var.

LÆS OGSÅ: Manchester United kommer til at vinke farvel til chok-signing

Luke Shaw kan i hvert fald ikke forstå, at det ikke blev dømt, og det er selvom, at han ikke engang viste, at den blev tjekket.

Det så dog ud til at vise, at Chelsea-kanten Callum Hudson-Odoi ramte bolden med hånden inde i boksen. Det endte med, at Attwell, kampens dommer, blev hevet ud for at gennemse situationen.

Han vendte tilbage til banen, hvorefter han dømte, at der ikke var straffespark.

Luke Shaw spillede en fin kamp mod Chelsea, men det var ikke mange chancer, der blev skabt. Det kan derfor virke endnu mere irriterende for såvel fans som spillerne, at man ikke fik tildelt straffesparket.

“Jeg synes, at der var hånd på bolden. Jeg kunne til at starte med ikke se, om det var Greenwood eller Callum, der ramte den. Jeg vidste dog ikke, at den blev tjekket,” siger Luke Shaw, hvorefter han tilføjer.

“Dommeren sagde til Maguire, at han ikke dømte straffesparket, da det ville skabe for meget snak. Harry Maguire fik at vide af VAR, at der var straffespark.”

Shaw kommenterede herefter på kampen, som han føler var meget lige.

LÆS OGSÅ: Avis: Ansu Fati skal erstatte Ronaldo i Juventus

“De havde måske bolden mere end os. Vi forsvarede os dog godt, men jeg føler ikke, at vi skabte mange chancer, så det er vi lidt skuffet over.”