Daniel Agger afslører nu, at han var tæt på et skifte til FC Barcelona, men at det blev spoleret af Manchester City.

Det er ikke til at komme udenom, at Daniel Agger har haft en rigtig flot karriere. Den kunne dog være gået helt anderledes, hvis ikke Manchester City var kommet i vejen.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo-kontrakt undersøges i svindelsag

Tilbage i 2013 var den danske fodboldstjerne nemlig godt på vej til at skifte Liverpool ud med en kontrakt og tilværelse i Barcelona.

I et nyt interview med The Athletic, fortæller Daniel Agger nu, at det var tæt på at blive en realitet, men at det endte med at blive ødelagt af Manchester City.

“Hvor tæt var jeg på Barcelona? Jeg havde kontrakten foran mig. Jeg skulle bare sætte min underskrift. Jeg kunne have gjort det, da Liverpool rent faktisk var enige om en pris med Barcelona,” siger Daniel Agger til The Athletic.

Han fortæller også, at Manchester City pludselig meldte sig med et tilbud, selvom både Agger og Liverpool faktisk allerede var nået til enighed med den catalanske klub.

I interviewet fortæller Agger, at et større tilbud kom fra Manchester City, hvorfor Liverpool henvendte sig til Barcelona og sagde, at prisen var steget.

“Barcelona sagde: ‘Fuck af. Vi havde en aftale. Det kan I ikke ændre nu’. Min agent fortalte mig, at Barcelona ikke ville være en del af en auktion – og slet ikke med City. Jeg tog fat i Liverpool og sagde: ‘Jeg er ligeglad med, hvor meget City har tilbudt. Jeg spiller aldrig for dem, så glem det’. Liverpool forsøgte tre gange med mig, fordi City blev ved med at hæve buddet. Der var ingen chance. Jeg ville aldrig spille for en af Liverpools rivaler. Jeg ville kun til Barcelona. Liverpool pissede Barcelona så meget af, at der i sidste ende ikke skete noget,” fortæller Agger.

LÆS OGSÅ: Xavi har givet Barcelona ønskeliste: Disse 10 spillere er på

I stedet for et skifte til Barcelona, endte Agger med at blive i Liverpool, hvorefter han i 2014 vendte hjem til Danmark og Brøndby IF.