Hollandske Memphis Depay er en af de spillere, som FC Barcelona har hentet til klubben denne sommer. Til gengæld er det ikke lykkedes at få Messis underskrift på en forlængelse. Det hævdes dog, at der er kommet styr på de sidste detaljer, hvorfor de blot venter på, at han vender tilbage til klubben.

LÆS OGSÅ: Messi er tilbage i Barcelona

Såfremt Lionel Messi skriver under på en forlængelse med Barcelona, kan han se frem til at spille side om side med Sergio Agüero og Memphis Depay, der begge er kommet til denne sommer.

Efter at været kommet til klubben, har Depay udtalt sig om, hvordan han ville have det med at skulle spille sammen med de to argentinere. Her gjorde han det klart, at han er sikker på, at de vil komplimentere hinanden godt.

“Det ville være fantastisk at spille med Messi. Forhåbentlig, er det muligt. Han har så mange kvaliteter, som holdet behøver, og det ville være vigtigt at bygge op omkring dem,” sagde han til Goal ifølge bold.dk.

“Vi har mange angribere, men vi er alle forskellige. Jeg har andre egenskaber end Sergio Aguero og de andre. Jeg tror, at vi tre ville være gode sammen og bidrage med forskellige kompetencer, men vi må se, hvad der sker,” fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Rygtes væk: Nu har Barca besluttet Araujos fremtid

Memphis Depay har skrevet under på en toårig aftale med Barcelona, hvorfor han vil være i klubben frem til 2023. Der er forlydender om, at Barcelona arbejder på at forlænge med Messi helt frem til 2026.