FC Barcelona var tæt på at hente Julian Araujo i januar, men de nåede ikke at gennemføre handlen inden deadline.

Det var meget tæt på, at mexicanske Julian Araujo kunne kalde sig for FC Barcelona, men handlen nåede ikke at blive gennemført inden deadline.

LÆS OGSÅ: Avis: Manchester City vil hente portugisisk stjerne til sommer

Derfor er den 21-årige højreback fortsat at finde i Los Angeles Galaxy i MLS, men den catalanske klub har dog endnu ikke opgivet at hente ham til Spotify Camp Nou.

Årsagen til, at handlen ikke nåede at blive gennemført er, at Barcelona blev ramt af en computerfejl, der gjorde, at de indsendte dokumenterne 18 sekunder for sent.

“Vi nåede det ikke til tiden på grund af en computerfejl – forsinkelsen var 18 sekunder. Vi bliver nødt til at vente og se, hvad FIFA beslutter,” lød det ifølge Fabrizio Romano fra Barcelona-direktør Mateu Alemany.

Det betyder, at de har valgt at appellere til FIFA, da de håber på, at de kan få lov til at hente den unge højreback til klubben, selvom de var en smule for sent ude med at få sendt dokumenterne afsted.

Efter sigende er Barcelona og LA Galaxy blevet enige om en pris på 4 mio. euro, hvilket svarer til godt og vel 30 mio. kr.

LÆS OGSÅ: Fik tilbud fra Barca: Derfor valgte Goncalo Guedes at afvise

Ydermere lyder det, at de også er blevet enige om de personlige vilkår med den unge mexicaner, der skulle have indvilliget i at skrive under på en kontrakt, der løber frem til juni 2026.