Didier Deschamps, der er landstræner for det franske landshold, har udtalt, at Antoine Griezmanns knap så gode præstationer for Barcelona ikke vil få indflydelse på hans rolle på landsholdet. Ligeledes siger han, at han mener, at Griezmanns situation minder meget om Paul Pogbas i Manchester United.

LÆS OGSÅ: Disse spillere har Laporta hentet til Barca

Griezmann har ikke haft en god sæson for FC Barcelona i denne sæson, hvor det ikke er blevet til mere end seks mål i La Liga. Det ændrer dog ikke på, at Deschamps fortsat har fuld tillid til den franske profil.

“Han spiller måske ikke sit bedste, men det stiller ikke spørgsmålstegn ved hans kvalitet. Det ville være uanstændigt at stille spørgsmålstegn ved hans tilstedeværelse på landsholdet,” sagde Deschamps til beIN Sports.

“I november gennemgik Paul en endnu vanskeligere periode med Manchester United. At spille sammen med os gav ham et løft, og han havde en fantastisk kamp mod Portugal. Antoines situation er den samme. Det er et spørgsmål om tillid.”

“De ved, at de på det franske landshold er i et andet miljø. Alle spillere kan gå gennem dårlige perioder i deres klub, men jeg opretholder den tillid, jeg har til dem.”

LÆS OGSÅ: Joan Laporta vil sikre, at Messi igen kan vinde Champions League

“Spillerne skal dog huske på, at der er konkurrence. Hvis jeg på et eller andet tidspunkt tror, at en ung spiller har mindre erfaring, men kan bringe noget mere til holdet, vil jeg ikke tøve med at stole på ham,” rundede Deschamps af over for beIN Sports.