Dette krævede Suarez, inden han forlod Barcelona

Nicolai Busekist — 18. nov 2020 09:17
Foto: Shutterstock

Luis Suarez har været en del i medierne på det seneste. For tiden er det dog særligt fordi han er blevet testet positiv for coronavirus. Det vil nemlig sige, at han ikke kan spille med i weekendens kamp mod sin tidligere klub FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Tre Premier League-klubber lurer på Martin Braithwaite

Foruden dette er der dog også en anden grund til, at han er i spotlyset. Der er nemlig blevet afsløret en række krav, han skulle have stillet til Barcelona, mens han forhandlede om en ny kontrakt med Camp Nou-klubben.

Den verdenskendte stjerne har angiveligt krævet, at han fik en fireårig kontrakt, hvilket ville have medført, at han havde været i FC Barcelona til han blev 37 år. Det var dog ikke noget, som ledelsen i FC Barcelona var interesseret i, ifølge TV3.

Faktisk var der flere dele af den daværende ledelse, der var af den opfattelse, at det var et krav, de slet ikke kunne acceptere. Derfor var de også kun villige til at give ham en toårig kontrakt, på baggrund af hans alder og knæproblemer.

Suarez var dog bekendt med, at FC Barcelona var på udkig efter en afløser til ham. Derfor tøvede han heller ikke med at undersøge andre muligheder, da han kun havde et enkelt år tilbage af sin kontrakt, der ville have udløbet i juni 2021.

LÆS OGSÅ: Ligachef: "Kun de kan hente Messi"

Med et telefonopkald fortalte Ronald Koeman, at han ikke havde planer om at bruge Sauarez i fremtiden. En lille måned senere forlod Suarez Barcelona til fordel for Atletico Madrid. Her har han fået en rigtig god start, hvilket har fået mange fans til at beklage sig over beslutningen om, at han blev solgt.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere