Vi har alle været klar over, at det ville ske før eller siden, men ifølge Fabrizio Romano, så er det officielt, at Eric García tiltræder Barcelona denne sommer, som han kommer til som fri agent.

LÆS OGSÅ: Præsidentkandidat: Sådan beholder vi Messi i klubben

García har naturligvis været et varmt emne i Barcelona i de seneste måneder, og Pep Guardiola har flere gange kommenteret på sagen, hvor han har sagt, at det ville være meget sandsynligt, at han skiftede klub, og at Barcelona var den eneste destination.

Han vender nu hjem til Barcelona, hvor han spillede for La Masia, og det gør umiddelbart transferen mere speciel. Der har tidligere været en uskreven regel, der siger, at Barcelona ikke ville hente spillere, der har forladt dem for et utal af årsager.

Det ser dog naturligvis ikke ud til at have haft indflydelse, da man valgte at se nærmere på Eric García. Han har da også et meget stort talent og potentiale, som man helt sikkert kan hjælpe ham med at bygge videre på i Barcelona.

Gerard Piqué er også ved at være oppe i allerede, og ser man bort fra Ronald Araujo, og måske Oscar Mingueza, så er der ikke rigtigt andre pålidelige midtstoppere. Samuel Umtiti og Clement Lenglet har været ustabile, hvorfor man altså har valt at hente Eric García.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Velkommen hjem til den unge stjerne.