FC København havde ellers sat kurs mod et nederlag mod AGF, da de tørnede sammen i 3F Superligaen. De formåede dog at hente et dramatisk point, da de i overtiden scorede til 3-3 på et straffespark inde i overtiden.

LÆS OGSÅ: Avis: Derfor skifter Sergio Ramos næppe til Manchester United

Dramatikken opstod efter, at dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt nåede at fløjte kampen af, før beslutningen om straffesparket var blevet taget, hvilket naturligvis medførte, at AGF-lejren tændte af.

Og efter kampen lægger dommeren sig fladt ned og underskylder.

“eg sagde til VAR-rummet, at de skulle tjekke mulig ‘hands’, og det gjorde de selvfølgelig, men så røg bolden efterfølgende ud til et hjørnespark. Jeg når at melde, at vi tjekker, og de skal vente, og det tror jeg, at alle spillere forstår,” siger Burchardt til 3+.

“Jeg får sagt til spillerne, at der ikke er hjørnespark, men at vi egentlig er færdige, når vi er færdige med at tjekke. VAR melder korrekt ind, at jeg skal vente, men så vælger jeg simpelthen at fløjte af, og lige da jeg gjorde det, tænkte jeg ‘nej’, for vi tjekkede jo stadigvæk.”

Han vil dog alligevel gerne benytte lejligheden til at rose AGF-spillerne, da det ikke var alle, der blev bitre, men i stedet tog mange af dem situationen meget pænt.

LÆS OGSÅ: Solskjær forud for Chelsea-opgør: United har disse profiler ude

Han forklarer, at han ikke uddelte nogle gule kort efter kampen.