Søndag aften vandt FC Barcelona 2-0 over Elche. Det sikrede dem yderligere tre point til kontoen i La Liga. Dertil var det også deres fjerde La Liga-sejr i træk.

LÆS OGSÅ: Serie A-klub vil have Dembélé: Venter på hans beslutning

På trods af, at det i høj grad har været Frenkie de Jong, der er løbet med overskrifterne efter kampen, da han stod for både scoring og oplæg, var det ikke ham, som Ronald Koeman især roste. Derimod var det særligt klubbens målmand, Marc-André ter Stegen, der fik ros af den hollandske træner.

“De havde kun en enkelt chance, og den kom efter en stor, defensiv fejl, men ter Stegen var virkelig god ved episoden. Vi er heldige, at vi har en god målmand, for der kunne de have udlignet,” lød det ifølge Marca fra Ronald Koeman, da han efter kampen udtalte sig til pressen.

Elche fik nemlig en stor chance for at sende en bold i nettet. Det var en chance, der var tilfaldt dem, da Frenkie de Jong havde skubbet bolden det sidste stykke over stregen, efter at forsvarer Diego Gonzalez fik rettet et indlæg fra Martin Braithwaite i retning af eget mål.

Det var dog første, da den indskiftede Riqui Puig scorede, at kampen blev lukket. Den unge Puig scorede på et hovedstød på et indlæg fra Frenkie de Jong i slutningen af anden halvleg.

Og på trods af, at sejren til sidst så komfortabel ud, var det dog ikke helt så let undervejs. Det gjorde Ronald Koeman også klart over for pressen efter opgøret.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona må undvære midtbaneprofil mod Athletic Bilbao

“Vi var modstanderen overlegen. Vi var tålmodige og vi stjal bolden. Vores pres var rigtig godt. Men det var svært at score, fordi de havde mange folk foran mål,” sagde han.