Gerard Piqué har sendt en stikpille til sin tidligere holdkammerat Arturo Vidal, efter at han fejrede at have vundet endnu en ligatitel.

LÆS OGSÅ: Barca modtager snart 11 millioner fra PSG

Inters første Scudetto-triumf i 11 år betyder, at den chilenske midtbanespiller nu har vundet 21 trofæer i løbet af sin karriere.

I de seneste ti sæsoner har Vidal vundet en ligatitel i hver sæson med undtagelse af to: 2010/11 og 2019/20. Totalt set er han blevet kåret som ligavinder i 12 ud af de 15 sidste år, skriver Sportbible.

Vidal var en del af Barcelona-truppen, der vandt La Liga i 2018/19, og har nu vundet sin femte titel i italiensk fodbold, efter at have haft 23 optrædener under Antonio Conte i denne sæson.

For at fejre sin seneste sejr, delte Vidal et billede på Instagram, der viser alle de ligatitler, som han har vundet med de forskellige klubber.

“Mange år, mange kolleger, store klubber og mange fans. Taknemmelig for hver af dem, der har ledsaget mig i disse præstationer. Og jeg ved, at der stadig er en masse historie at fortælle… Vi sigter efter mere,” skriver han til sit opslag.

Opslaget på Instagram har fået et stort antal kommentarer, hvor af de fleste ønsker ham et stort tillykke.

Men hans tidligere kollega Piqué besluttede sig dog for at sende en lille stikpille til ham.

“Du spiller i en pensionsliga. Hvornår vinder du Champions (League, red.)?” skrev han.

LÆS OGSÅ: Barca i beredskab: Xavi forlader Qatar til sommer

Som Piqué korrekt påpeger, har Vidal aldrig været med til at vinde Champions League. Han kom tættest på i 2015, da Juve kvalificerede sig til familien, som de dog tabte 3-1 til Barcelona.