Den 21-årige nordmand har pådraget sig en ny skade. Derfor vil han ikke være at finde på banen i de kommende uger.

Som følge af en muskelskade gik Erling Haaland glip af hele tre kampe i træk i slutningen af september og starten af oktober. Han vendte tilbage til banen i et opgør mod Mainz i sidste weekend, hvor han bidrog med to mål.

LÆS OGSÅ: Thomas Tuchel melder ud om Haaland-rygter

Nordmanden var også at finde på banen, da han og resten af Dortmund-mandskabet led et stort nederlag på 0-4 til Ajax i Champions League. Nu er det blevet meldt ud, at Haaland igen har brug for en pause fra grønsværen.

“Erling har selvfølgelig været nede. Han var rigtig glad for at være tilbage og havde en rigtig god følelse i kampen mod Mainz,” siger Marco Rose ifølge Ritzau.

Erling Haaland bekræfter også selv, at han er nødt til at trække sig fra banen for en stund, fordi han er nødt til at fokusere på bedring. Han er dog overbevist om, at han kommer til at vende stærkere tilbage.

“Det er tid til at fokusere på bedring. Jeg kommer stærkere tilbage,” skriver Erling Haaland i et opslag på Twitter.

De norske angriber har været imponerende i både denne og sidste sæson, hvor han har været nærmest ustoppelig foran målet. Netop dette har resulteret i, at han i løbet af de seneste år er blevet en af de mest eftertragtede spillere i verden.

LÆS OGSÅ: Gerard Piqué afslører: Real Madrid-stjerne var tæt på skifte til Barcelona

På tværs af alle turneringer har han i ti kampe bidraget med intet mindre end 13 mål. Ikke nok med det, så har han også været gavmild overfor holdkammeraterne, da han også har lagt op til fire mål.