FC Barcelona er – med stor afstand til nummer to – det hold i La Liga, der har scoret flest mål i denne sæson. En stor del af disse mål har Messi og Griezmann bidraget med. Det har medført, at de kan bryste sig af at være den farligste duo i La Liga.

LÆS OGSÅ: Neymar vender tilbage til Barcelona: Skal i retten

Samlet set har Barca scoret 67 mål i 28 kampe i La Liga, mens det er blevet til 100 mål på tværs af alle turneringer. den hjemlige liga er der langt ned til det næstmest scorende hold i form af Atletico Madrid, som har scoret 51 mål. Messi er den mest scorende spiller i den spanske liga, da han har scoret 23 mål. Nærmeste efterfølgere er Suarez med 19 mål og Benzema med 17 mål.

Ikke nok med, at han er topscorer, så er han også den spiller, der har lavet flest oplæg. Han har leveret otte oplæg, hvilket både Iago Aspas, Marcos Llorente og Toni Kroos også har. Det er ensbetydende med, at den argentinske stjerne har bidraget med 31 mål samlet set i La Liga.

Indregner man også Griezmanns mål og oplæg, finder man den farligste angrebsduo i hele La Liga. Den franske offensivspiller har nemlig scoret otte mål og har lavet seks oplæg i den spanske liga. Det vil sige, at han har bidraget med 14 mål i alt.

Lægger man de 14 mål til Messis 31, har duoen stået for at levere intet mindre end 45 mål i La Liga i denne sæson. De har endda pæn afstand ned til den nærmeste duo i form af Suarez og Llorente, som sammen har stået for 38 mål.

LÆS OGSÅ: Joan Laporta rydder op: Legende færdig i FC Barcelona

Inddrager man alle turneringer, har Messi og Griezmann leveret 65 mål og oplæg til sammen. Med 11 kampe tilbage i denne sæson, er det et tal, der kan ende med at blive en del højere.