FC Barcelona og AC Milan er ivrige efter at styrke truppen næste år. I denne forbindelse har de kontaktet den danske landsholdsstjerne Andreas Christensen.

I de seneste måneder har der været stor tvivl om Andreas Christensens fremtid på Stamford Bridge. Han har nemlig kun seks måneder tilbage af sin nuværende kontrakt med den engelske klub.

LÆS OGSÅ: Barcelona-forsvarer er ‘utilfreds på Camp Nou’: Har kontaktet storklub

Christensen har været en vital spiller under Thomas Tuchel, og spillede en vigtig rolle i deres vej mod Champions League-triumf. Det var kun anden gang i klubbens historie, at Chelsea sikrede sig det prestigefyldte trofæ.

Alligevel er der forlydender om, at danskeren er på vej videre. Der er endnu ikke underskrevet en kontraktforlængelse, hvilket betyder, at han er fri på markedet om lidt over seks måneder.

Det har blandt andet skabt interesse i FC Barcelona og AC Milan, ifølge Fabrizio Romano. Han oplyser dog også, at Chelsea har en ny kontrakt klar til Christensen. Det eneste, de venter på er, at han skriver under.

Faktisk melder den pålidelige journalist, at begge klubber har kontaktet Andreas Christensen. Forskellen er dog, at Barcelona vil hente ham på en fri transfer til sommer, mens Milan vil hente ham allerede i januar.

I sidste uge meddelte Thomas Tuchel dog, at han er overbevist om, at den danske forsvarsspiller vil forlænge sit ophold på Stamford Bridge.

“Min forståelse er, at det er et spørgsmål om meget kort tid, inden vi har gode nyheder,” sagde Thomas Tuchel til BBC Sport, og fortsatte:

“For mig er det et spørsmål om dage. Vi tror, at vi kan have gode nyheder om Andreas.”

“Som jeg forstår det, vil klubben det samme, spilleren vil det samme, og træneren vil det samme – at blive. Og det er derfor, vi har brug for engagement, og vi kan få det på skrift.”

LÆS OGSÅ: Premier League-klub vil hente Real Madrid-profil til sommer

Derfor tyder det på, at der kun er en lille chance for, at enten AC Milan eller FC Barcelona bliver ny klub for Andreas Christensen.