På trods af, at han først er fyldt 18 år for et par dage siden, er FC Barcelona-talentet Ansu Fatis transferværdi på himmelflugt – og har været det i et stykke tid. Det viser en rapport fra CIES (International Centre for Sports Studies), som fastsætter hans transferværdi til omtrent 123 millioner euro.

LÆS OGSÅ: Ikke Koemans favorit: Så lidt spilletid har Braithwaite fået

I deres seneste analyse har CIES taget et kig på de yngre spillere i de fem største europæiske ligaer. Helt konkret har de udelukkende haft fokus på de spillere, der er født efter 2000. Her er Ansu Fati blandt de tre mest værdifulde spillere.

De eneste to spillere, der er værdisat højere end Fati, er Borussia Dortmunds Jadon Sancho (125 millioner euro) og Bayern Münchens Alphonso Davies (180 millioner euro).

Ansu Fatis transferværdi har været stigende som følge af hans flotte præstationer for FC Barcelona i starten af denne sæson. Han har allerede leveret fem mål, hvilket har medført, at han også har fået spilletid for det spanske landshold.

For et par uger siden lød hans transferværdi på omtrent 80 millioner euro, ifølge Transfermarkt. På blot et par uger er hans transferværdi derfor steget med mere end 40 millioner euro.

LÆS OGSÅ: Medie: Det bliver Barcas offensiv mod Kiev

Fatis kontrakt i FC Barcelona løber frem til 2022 og har en frikøbsklausul på 400 millioner euro.