I en dramatisk kamp på hjemmebane sikrede FC Nordsjælland sig en plads i semifinalerne i Oddset Pokalen.

Kampen endte med en 2-1 sejr over AB, hvilket betød, at Farum-klubben samlet gik videre med 5-1.

Kampen begyndte med et overraskende moment, da ABs topscorer Tim Freriks var tæt på at score, men blev dømt offside.

FC Nordsjælland viste dog deres overlegenhed, da 19-årige Kaare Barslund bragte dem foran med 1-0 efter et flot hovedstød. Senere i kampen øgede Daniel Svensson føringen til 2-0 på et straffespark.

Men glæden blev kortvarig for FCN, da Oliver Villadsen, en af holdets nøglespillere, måtte udgå med en knæskade efter et sammenstød. Dette skete få minutter før pausen, hvilket kaster en skygge over holdets forberedelser til deres kommende afgørende duel i Conference League-gruppespillet mod Ludogorets.

I anden halvleg skruede FCN ned for tempoet, men bevarede kontrollen over spillet. Ibrahim Osman var tæt på at øge føringen, men hans skud gik lige forbi stolpen. AB pressede på i kampens sidste minutter og fik reduceret til 1-2 ved Tim Freriks, men det var ikke nok til at ændre på det samlede resultat.

FC Nordsjællands vej til semifinalerne har været præget af stærke præstationer, og de ser nu frem til de afgørende kampe i slutningen af marts og starten af april. Holdets fans kan se frem til mere spændende fodbold, selvom de må håbe på, at Villadsens skade ikke er alvorlig.