FC København ser ud til at få en god sum penge i kassen på salget af den 28-årige uruguayske backspiller Guillermo Varela.

LÆS OGSÅ: Grabara sætter rekord: Det har FCK betalt for den 22-årige keeper

Han har været udlejet fra FCK til russiske Dynamo Moskva, hvor han har spillet 19 kampe. Nu skriver russiske Sport-Express, at Dynamo Moskva har i sinde at gøre brug af deres købsoption på Varela.

Derfor kommer russerne til at sende en pose penge afsted mod København. Efter sigende skulle købsoptionen være sat til 10,5 millioner kroner for forsvareren, som FCK selv hentede i Peñarol i Primera División Apertura i 2019.

Dengang blev han hentet på en 3,5-årig aftale for en pris på 13 millioner kroner. Derfor har den danske klub altså ikke formået at sælge ham med gevinst, men ikke desto mindre tilføjes der yderligere 10,5 millioner kroner til denne sommers transferbudget.

Varela blev lejet ud under Ståle Solbakken, da han ikke var en del af nordmandens planer. Desuden havde Solbakken flere andre spillere, der var foran Varela i hierarkiet, hvilket omfattede både Peter Ankersen, Nicolai Boilesen og Karlo Bartolec.

I og med, at det er blevet besluttet at sælge den 28-årige forsvarer, er der også meget, der tyder på, at han ikke er en del af Jess Thorups planer for den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Afvist særaftale ærgrer Hjulmand: Ikke overrasket

Guillermo Varela er noteret for at have spillet 53 kampe for FC København. Han har angiveligt ikke selv givet udtryk for, at han vil væk fra den danske hovedstadsklub.