Der har været rigtig mange rygter om Martin Braithwaite i de seneste måneder. Han er flere gange nævnt som en spiller, der kan ende med at blive solgt i det kommende transfervindue. Det skyldes særligt, at der allerede er flere klubber, der har udvist interesse for ham.

LÆS OGSÅ: Barcelona kan indkassere over 150.000 kr. om dagen på grund af Dembélé

Norwich interesseret

Blandt de klubber, der har udvist interesse for ham finder man West Ham, Brighton, Burnley, Norwich og en unavngiven russisk klub, skriver den spanske avis Diario Sport. Derfor er der potentielle købere nok, hvis Barcelona beslutter sig for at sælge den danske landholdsspiller denne sommer.

Avisen skriver desuden, at flere af klubberne tidligere har udvist interesse for den danske spiller, men at hans præstationer ved dette års EM særligt har imponeret dem.

Ydermere er der forlydender om, at de catalanske giganter allerede er i færd med at forhandle med den russiske klub, som ønsker at købe Braithwaite. Hvorvidt et sådant skifte skulle blive aktuelt, afhænger dog af danskeren, hvorfor det ikke er synderligt sandsynligt, at det kommer til at ske.

Den 30-årige Braithwaite har tidligere gjort det klart, at han ønsker at blive i Barcelona frem til 2022, hvor hans kontrakt udløber. Det holder han fortsat fast i, lyder det fra Diario Sport.

Barcelona ser derimod helst, at de kan sælge ham denne sommer, hvorfor de ønsker at finde en køber, som Braithwaite kan overtales til at skifte til. I og med, at de har brug for pengene til at finansiere andre køb, ønsker de at finde en køber til den danske angriber hurtigst muligt.

LÆS OGSÅ: Serie A-klub vil bytte sig til Jordi Alba

Braithwaite har scoret syv mål og leveret fire oplæg for den catalanske klub i den nyligt overståede sæson. Han har dog haft meget få kampe, hvor han har været med fra start.