Nyheden om Super League har trukket alle overskrifter de seneste dage, men det så ud til, at deres planer blev lagt i graven, hvilket blot tog til i kraft, da Juventus’ præsident, Andrea Agnelli, var ude at erklære projektet for dødt.

LÆS OGSÅ: På radaren i Barca: Arsenal vil acceptere bud på 190 millioner

Dette er Pérez dog ikke klar til endnu, og han forsikrer om, at man ikke har opgivet håbet. Han ønsker nemlig ikke at parkere idéen om Super League, hvilket han fortæller i et interview med El Larguero.

Han fik blandt andet muligheden for at knytte nogle ord til de seneste dage, som mildest talt har været hektiske. Han fortæller dog også, at han er meget ærgerlig over resultatet, da han fastholder, at Champions League-formatet er forældret.

“Jeg er ærgerlig over det. Vi har arbejdet på det her i tre år. La Liga er urørlig, men der kan tjenes penge i midtugen. Champions League-formatet er forældet og er kun interessant fra kvartfinalerne og frem. Sidste år tabte man 650 millioner euro, så formatet virker ikke.”

“Vi kom med det her format, hvor topholdene mødes i starten af sæsonen. Du kan tjene flere penge, når topholdene ikke taber og så viser solidaritet med de andre.”

Peréz kunne herefter fortælle, at man endnu ikke kan erklære Super League for død. Han kunne dog bekræfte, at deres planer i øjeblikket er blevet sat på pause.

“Jeg har ansvaret for Real Madrid for at være en pioner. Hvis der er penge at tjene, så er der penge til alle. Projektet er på standby. Vi må alle reflektere over fremtiden. Juventus er ikke ude. Det vigtigste er, at kampene er interessante for de unge.”

LÆS OGSÅ: Super League kollapser: Alle Premier League-storklubber har trukket sig

“Real Madrid-fans er ikke dumme. De vil se de største hold spille mod hinanden i løbet af ugen. Vi forstætter med det, og ingen er blevet straffet. Der er ingen grund til at skynde sig ud af projektet. Der var en klub, der ikke var meget interesseret, men som har underskrevet en bindende kontrakt.”

“UEFA dræbte os med en forfærdelig aggresivitet. De ventede bare på det. Når alt dette er ovre over realiteterne rammer, så får de at se, hvad der sker. Klubberne vil tabe mere end to millioner euro,” kommer det fra Florentino Peréz.

Der har i skrivende stund været otte klubber ude at trække sig fra projektet. Der er derfor fire klubber tilbage, hvilket er Real Madrid, FC Barcelona, Juventus og AC Milan.