Både Cristiano Ronaldos og Lionel Messis FC Barcelona er i denne uge røget ud af Champions League. Juventus blev sendt ud af turneringen af Porto, mens fransk Paris Saint-Germain sendte FC Barcelona ud. Og det er der sandsynligvis ingen af de to, der er tilfredse med.

LÆS OGSÅ: Antoine Griezmann: Det var ikke hans skyld

Det vil også sige, at fodboldverdenens to største spillere gennem de sidste mange år ikke er med i kvartfinalerne. Det er ikke just noget, der sker hver dag. Faktisk er det hele 15 år siden, at det skete sidst. I år er det nemlig sket for første gang siden 2004/05-sæsonen, at en af de to stjerne ikke er med i kvartfinalerne.

Det skriver statistikmediet Opta.

Sidste gang det skete var Cristiano Ronaldo stadig i Manchester United, der i 2004/05-sæsonen blev slået ud af AC Milan i ottendeldelsfinalerne. I samme år blev Lionel Messi og FC Barcelona sendt ud af Chelsea i samme runde.

LÆS OGSÅ: Tidl. Barca-spiller: Real-spiller ville være god signing for Barca

Siden da har både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo dog formået at vise, at de sagtens kan spille med helt i top, når det kommer til Champions League. Siden 2004/05-sæsonen har Lionel Messi nemlig vundet Champions League fire gange, mens Cristiano Ronaldo har formået at vinde hele fem gange.