Franck Kessié har fået et ultimatum af FC Barcelona, som kan ende med, at han forlader klubben til sommer.

Skiftet til FC Barcelona har ikke været, hvad Franck Kessié havde drømt om. Den 26-årige midtbanespiller er nemlig endt med at tilbringe en del tid på bænken.

LÆS OGSÅ: Barcelona overvejer salg af Ansu Fati – men kun på én betingelse

Den begrænsede spilletid kan medføre, at han må finde sig en ny klub til sommer. I hvert fald lyder det, at han har fået et ultimatum.

Den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano melder, at han har fået resten af denne sæson til at bevise sit værd for den catalanske storklub.

“Franck Kessie får afgjort sin fremtid inden for de næste tre til fire måneder. Han her nødt til at vise sine bedste evner frem, ellers kunne han forlade Barca til sommer,” lyder det fra ham ifølge Football Espana.

Det betyder, at Kessié ikke kan vide sig sikker på sin fremtid i Barcelona, selvom han har kontrakt med den catalanske klub frem til sommeren 2026.

Allerede i januar var det på tale, at han kunne blive solgt. Blandt andet forsøgte Barcelona at bruge ham i en byttehandel med Inter Milan, hvor de ville hente Marcelo Brozović.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente Barca-talent til sommer

Dette satte Kessié selv en stopper for, da han vil kæmpe for sin plads under Xavi – og det har nu fået resten af sæsonen til at gøre.