Ansu Fati kan overveje at blive solgt til sommer, men det vil kun blive en realitet på én betingelse.

På det seneste har der været en del rygter om, at Ansu Fati kan blive solgt til sommer. Den 20-årige stjerne er nemlig raslet ned i hierarkiet under Xavi.

LÆS OGSÅ: Messi afslører: Jeg vender tilbage til Barcelona

Den spanske klub gør sig tanker om et salg til sommer, lyder det fra den spanske avis SPORT. Et sådant salg vil dog kun ske på én betingelse.

Som tingene ser ud nu, er der ikke af interesse for FC Barcelona at sælge Fati, men kan han ikke finde sit høje niveau i de kommende måneder, kan et salg forekomme.

Den spanske stjerne er blevet kædet sammen med flere klubber i de seneste uger, men især Manchester United siges at have et godt øje til Fati.

Hvis den engelske klub skulle beslutte sig for at forsøge at hente ham til sommer, vil Barcelona dog nemt kunne afvise deres interesse, hvis de beslutter sig for dette.

Fati har nemlig en kontrakt, der løber frem til juni 2027, hvori der er indskrevet en frikøbsklausul på 1 mia. euro. Det svarer til cirka 7,4 mia. kr.

LÆS OGSÅ: Chelsea var tæt på at glippe Enzo Fernandez efter Benfica-krav

Hvis ikke Fati formår at imponere i resten af denne sæson, er det dog ikke sikkert, at de vil afvise interessen. Derimod kan Barcelona aktivt vælge at forfølge et salg af den unge stjerne.