I et interview med et spanske medie TV3 åbner Frenkie de Jong på omkring, hvad der medførte, at han valgt at skifte til FC Barcelona. I denne forbindelse har han en del rosende ord til Lionel Messi, som han også angiver som en af årsagerne til, at han valgte FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Disse otte spillere vil præsidentkandidat Victor Font hente til Barca til sommer

“Messi er en af årsagerne til, at jeg skiftede til Barcelona,” lød det fra Frenkie de Jong over for TV3. Herefter blev han naturligvis spurgt om, hvad han siger til, at Messi potentielt skifter, og om han information om selvsamme.

“Jeg håber, at Messi fortsætter hos os i næste sæson, men jeg har ikke rigtigt noget at skulle have sagt i denne forbindelse. Leo er ham, der bestemmer sin fremtid,” svarede han til dette.

Som mange af hans holdkammerater også har gjort før ham, fortsatte han med at rose Lionel Messi, ved at sige: “Messi har været den bedste i verden i 15 år. Han var den bedste, da jeg var 12 år gammel.”

De sidste par dage har været kaotiske for Barca, da avisen El Mundo besluttede at offentliggøre Messis kontraktdetaljer. Sådanne ting kan nemt påvirke omklædningsrummet, men De Jong gør det dog klart, at det ikke er tilfældet.

LÆS OGSÅ: Flere storklubber var med i kampen: Manchester United skriver kontrakt med 17-årig

“Omklædningsrummet er beskyttet mod det, der foregår udenfor. Vi er ikke berørt af det,” lød det fra Frenkie de Jong.