Gareth Bale overvejer angiveligt at indstille sin karriere, når hans kontrakt med Real Madrid udløber. Det walisiske landsholds succes kan være afgørende.

Den 32-årige Gareth Bale har igen været plaget af skadet i denne sæson. Det er ikke blevet til mere end tre optrædener i La Liga i denne sæson. I de tre kampe han har spillet, er det kun blevet til et enkelt mål for waliseren.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil sælge forsvarer: Kræver 300 millioner for ham

Dertil er han trådt ind i de sidste seks måneder af sin kontrakt med Real Madrid. Som følge af, at han været plaget af skader, er der ikke noget, der tyder på, at de vil forlænge hans ophold, når denne sæson er færdig.

Det kan dog også ende med, at Bale slet ikke finder sig en ny klub. Angiveligt overvejer den store stjerne at indstille sin karriere, når denne sæson er overstået. Og tilsyneladende afhænger det af det walisiske landshold.

The Athletic skriver nemlig, at Bale overvejer at indstille sin karriere efter denne sæson. Hvad der kan få ham til at træffe denne beslutning er, hvis Wales ikke kvalificerer sig til VM i Qatar. Sker det ikke, vil han sandsynligvis stoppe sin karriere.

Hvis de skal kvalificere sig til VM i Qatar via slutspillet, skal Rob Pages tropper først vinde semifinalen mod Østrig. Derefter skal de også besejre enten Skotland eller Ukraine i slutningen af marts.

Hvis det ender med, at Wales kvalificerer sig til VM, skulle Bales plan angiveligt være at finde en klub, der vil give ham en kort kontrakt. Han har dog ikke planer om at blive i Real Madrid, da de ikke ønsker at give ham en ny kontrakt.

LÆS OGSÅ: Dortmund-direktør afviser Haaland-rygte: Det passer ikke

Den tidligere Tottenham-spiller har scoret 106 mål og lagt op til 67 mål i de 254 kampe han har spillet for Real Madrid. Han har været med til at vinde Champions League to gange, La Liga to gange samt Copa del Rey en enkelt gang siden 2013.