Lionel Messi forsøgte i sommer at forlade Barcelona, og det er ikke gået ubemærket hen, at Barcelona tabte 1-4 mod Paris Saint-Germain i gårsdagens Champions League-opgør, hvorfor det forventes, at rygterne blot vil tage til i styrke.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Manchester City og Paris Saint-Germain skulle være de to klubber i Europa, der er aktuelle for Lionel Messi. Det kommer dog nu fra Joe Cole, den tidligere Chelsea-stjerne, at Pep Guardiola bør genoverveje, om det er en god idé at hente Messi til Premier League.

Joe Cole har nemlig givet udtryk for, at han ikke var videre imponeret med Messis attitude i gårsdagens opgør.

"Uinteresseret er ordet. De havde ingen styrke, ingen sammenhængskraft. Der var ingen sammenhæng mellem bagkæden og frontkæden. Og midtbanen så ikke god ud. Messi så uengageret ud. For enhver tidligere spiller er det meget svært at kritisere ham, da han er et geni og den bedste spiller, jeg nogensinde har set. Men her til aften så han ikke ud til at være emotionelt engageret i kampen," kommer det fra Cole ifølge BT Sport, hvorefter han tilføjer:

"Han er en leder på banen, og det samme er Piqué og Busquets. Stammen på det Barcelona-hold ser svag ud, og de faldt bare sammen. Det endte 4-1, men de kunne have scoret fem eller seks. Det er en bekymrende tid for Barcelona."

Manchester City er inde i en forrygende periode i øjeblikket, og Cole mener, at Guardiola virkelig skal tænke sig om, før han henter Messi til klubben.

"Man er nødt til at tænke sig godt om, før man henter Messi. Han så uinteresseret ud her til aften. Messi er 34 år, og hvis han spiller sådan, så det vil det være et sats. At hente ham til en klub, hvor Pep er afhængig af energi, entusiasme og sammenhængskraft. Det er et stort rod i Barcelona. Jeg ved ikke, hvordan de skal få løst det. Jeg har svært ved at se for mig, at Messi skulle vælge at blive."

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Barcelona skal igen stå over for Paris Saint-Germain, når de to hold mødes den 10. marts til returopgøret. Barcelona skal minimum score fire gange, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at komme videre i turneringen.