Det var som bekendt ikke en lykkelig sæsonafslutning for AC Horsens, der som bekendt endte med at rykke ned fra Superligaen.

LÆS OGSÅ: Barcelona udser sig Premier League-profil som alternativ til Wijnaldum

Dette var Casper Tengstedt med til at opleve, da han i den netop overståede sæson var med til at rykke ned med Horsens-mandskabet, hvor han var udlejet til fra FC Midtjylland.

Den 21-årige Casper Tengstedt bliver dog tilsyneladende ikke skræmt ved tanken om en tur i 1. division, da han tirsdag har sat sin signatur på en aftale, der rykker ham fra FC Midtjylland til AC Horsens.

Parterne har papir på hinanden til sommeren 2024.

“Først og fremmest har jeg haft det sindssygt godt det seneste år i AC Horsens, hvor jeg har gode holdkammerater og er omgivet af gode mennesker i klubben, og jeg er glad for at bo i byen og møde ind.”

“Jeg skulle lige vænne mig til tingene, da Berthel kom til klubben, men det kom jeg efter, og det gav pote de seneste måneder af sæsonen, og jeg glæder mig til at bygge videre på det gode flow.”

“Ambitionen er 100 procent at få AC Horsens tilbage i Superligaen i den kommende sæson, og jeg er sikker på, at det nok skal lykkes,” siger Casper Tengstedt.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

Han står noteret for at have spillet 27 kampe for AC Horsens i denne sæson, hvor det også blev til fem scoringer.