I lørdagens El Clasico mod Real Madrid havde Lionel Messi ikke succes med at sende en bold i nettet. Det betyder, at han nu ikke har scoret i de sidste syv kampe mod rivalerne fra Madrid.

LÆS OGSÅ: Sergino Dest fik El Clasico-debut: “Jeg er sur over, at vi tabte”

Barcelonas eneste mål i sæsonens første El Clasico blev scoret af den 17-årige Ansu Fati. Kampen, der blev afviklet på Camp Nou, endte 3-1 til Real Madrid.

Sidste gang Messi scorede mod Real Madrid, var i deres 2-2-opgør på Camp Nou i 2017/18-sæsonen i La Liga.

Det betyder, at den argentinske stjerne ikke har scoret i et El Clasico-opgør, siden Cristiano Ronaldo skiftede Real Madrid ud mod Juventus.

I denne sæson har Messi kun scoret et enkelt mål i La Liga, hvilket han scorede i åbningskampen mod Villareal.

Siden da har han hverken scoret et mål eller leveret et oplæg i de fire efterfølgende kampe. Man skal helt tilbage til 2014, for at finde en lige så dårlig stime for den argentinske angrebsstjerne.

Hans sløve start på sæsonen kommer efter en sommer fyldt med tumult i den spanske storklub. Den 33-årige argentiner anmodede nemlig om en transfer, efter at have tabt La Liga-titlen til Real Madrid, og at have tabt 8-2 til Bayern München i Champions League.

LÆS OGSÅ: Trods rygter: Barca vil ikke sælge udskældt angriber

For det argentinske landshold har angrebsstjernen formået at sende to bolde i nettet i 2020/21-sæsonen. Begge mål scorede han i kampen mod Ecuador i VM-kvalifikationen i oktober.