Der er absolut intet nyt i, at 18-årige Pedri bliver sammenlignet med Barcelona-legenden Andres Iniesta. Nu forklarer sidstnævnte, hvorfor han ikke bryder sig om en sådan sammenligning.

LÆS OGSÅ: Koeman og Simeone godkender byttehandel mellem Barca og Atletico Madrid

Det har han forklaret i et interview med Ibai Llanos på Twitch. I dette interview har han også udtalt sig om Pedris gennembrud, som har været helt fænomenalt.

“Jeg har aldrig kunne lide denne slags sammenligninger, men de er uundgåelige. Jeg blev også sammenlignet med andre tilbage i min tid,” lød det fra Iniesta.

“Det vigtige er, at Pedri fortsætter med at gøre, hvad han gør. Jeg kan se, at han nyder at spille, at det er let for ham at gøre ting, at han gør alt let. Han har alle kvaliteterne, selvom han kun er 18 år gammel.”

“Han skal fortsætte med at lære og vokse. Han er i en klub og på et landshold, der giver ham mulighed for at forbedre sig,” sagde den tidligere Barcelona-spiller.

Derfor ønsker han altså ikke, at han ikke sammenlignes med Pedri, fordi han ikke mener Pedri er en god spiller. Derimod handler det om, at han synes, at hver spiller er sin egen.

Pedri har fået et fantastisk gennembrud for FC Barcelona, som han spillede hele 52 kampe for i 2020/21-sæsonen. I disse kampe formåede han at bidrage med fire mål og seks oplæg.

Derudover spillede han også en afgørende rolle for det spanske landshold ved dette års EM. Det har været tydeligt at se, at den unge Pedri var en af de vigtigste spillere for såvel klub som landshold.

LÆS OGSÅ: Avis: Koeman er villig til at ofre stjerne for Messi

Af denne grund er der selvfølgelig også store forventninger til ham ved OL med det spanske landshold. Det samme gør sig gældende for den kommende sæson i Barcelona, hvor han også kommer til at spille en vigtig rolle.