FC Barcelona-præsident Joan Laporta er klar til at sælge ud af truppen. Blandt andet er han villig til at sælge Sergino Dest for 150 millioner kroner.

De catalanske giganter har haft store problemer på højrebacken i et stykke tid. I 2020 havde de en tro på, at Sergino Dest ville være den faste spiller på denne position i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Medie: Nu vil Barcelona hente ham tilbage

Desværre for både Barcelona og den amerikanske forsvarer, har en række skader og manglende præstationer medført, at den spanske klub ikke længere ønsker at have ham i truppen.

Ifølge El Nacional er Joan Laporta og co. villige til at sælge ham for 20 millioner euro, hvilket er svarende til lige i underkanten af 150 millioner kroner.

Dest er på radaren i flere klubber, men især Chelsea har vist interesse for ham. De skulle også være villige til at betale prisen. Joan Laporta skulle være tilbøjelig til at acceptere tilbuddet, men Dest er ikke klar til at forlade klubben.

Dest blev hentet til Barcelona i 2020. Han viste stort potentiale, og viste, at han var i stand til at spille flere steder på banen. Siden sin ankomst til klubben er det blevet til et enkelt mål og fem oplæg, hvoraf tre af dem er leveret i denne sæson.

Barcelona føler dog nu, at de ikke har brug for ham længere. Derimod stræber de efter at finde en anden type spiller til denne position. Dest har vist, at han er en glimrende fodboldspiller, men han har ikke været på toppen på det seneste.

Han er ung og har brug for tid til at udvikle sig, men Barcelona føler, at den bedste løsning for dem er at sælge ham. Chelsea står klar til at hente ham til London, hvor han kan hjælpe med at dække ind for deres skadesproblemer.

Både Dest og hans repræsentanter mener dog, at han skal have en reel chance under Xavi først. Den spanske træner har ikke givet Dest mange chancer, og amerikaneren mener, at han har fortjent flere af dem.

Efter sigende har Barcelona overvejet at hente Noussair Mazraoui til at overtage pladsen efter Sergino Dest. Den marokkanske forsvarer har vist sig som en fænomenal spiller for Ajax i denne sæson, og det har skabt interesse i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Opgør mellem Tottenham og Chelsea stoppet: Fan fik brug for akut lægehjælp

Faktisk var det Dests skifte til Barcelona, der gav Mazraoui mulighed for at få mere spilletid i den hollandske klub. Nu kan han potentielt følge i Dests fodspor, og skifte Amsterdam ud med Barcelona.