På fredagens pressemøde blev Xavi spurgt om, hvilken Manchester-spiller han ville hente. Det gav han et vittigt svar på.

Der er rygter om, at FC Barcelona er nået til enighed med Ferran Torres fra Manchester City. Ligeledes har de været kædet sammen med Raheem Sterling.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil belønne stjerne med ny kontrakt

Derfor forsøgte den fremmødte presse at få Xavi til at svare på, hvilken United- eller City-spiller han ønsker at bringe til Camp Nou.

Det var dog ikke en leg, han Barcelona-træneren ville være med på. Derfor besluttede han sig for at give et vittigt svar til journalisterne.

“(Eric, red.) Cantona,” svarede Xavi, da han blev spurgt, hvilken spiller fra Manchester, han gerne ville hente til Barcelona.

Eric Cantona er en legende i Manchester United, og er en af de mest velkendte spillere i klubbens historie. Franskmanden spillede for klubben fra 1992 til 1997.

I dag er han 55 år gammel, hvorfor han næppe er klar til at føre sig Barcelona-trøjen, for at hjælpe Xavi og resten af mandskabet.

En spiller, der derimod kan være på vej til at iføre sig Blaugrana-trøjen, er den unge Ferran Torres. Han har nemlig været rygtet til den catalanske klub.

Angiveligt skulle Barcelonas sportsdirektør Mateu Alemany være i Manchester i øjeblikket, hvor han forhandler med City om en aftale for den blot 21-årige angriber.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona enige med Manchester City-spiller

Hvis Torres skal skifte City ud med Barcelona, er den engelske klub dog sandsynligvis nødt til at acceptere en lejeaftale, da Barca ikke har råd til at købe den unge offensivspiller.