Jordi Alba deltog ved et pressemøde mandag, og i denne forbindelse var det kun naturligt, at han udtalte sig om det kommende opgør mod Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: PSG-spiller indrømmer: Vi snakker meget om Messis ankomst

I denne forbindelse blev han blandt andet spurgt ind til, hvad det har af betydning, at Paris Saint-Germain er nødt til at stille med et hold uden både Neymar og Angel Di Maria.

“Jeg vil ikke lyve. For mig rent personligt er det bedst, at spillere som Ney ikke er med hos modstanderen. Det er et svært afbud for dem, ligesom med Di Maria, der både offensivt og defensivt bidrager med meget, men de har andre spillere der kan levere på et tilsvarende niveau,” lød det fra Jordi Alaba på mandagens pressemøde.

Hertil kom han også ind på, at han mener, at det vil være de små detaljer, der ender med at afgøre, hvorvidt det er FC Barcelona eller Paris Saint-Germain, der ender med at løbe med sejren i de to 1/8-finaler.

“Det bliver nogle kampe hvor de små detaljer bliver afgørende. Vi har også vigtige spillere der er ude, men dem der spiller i stedet, gør det godt,” sagde den rutinerede forsvarer.

Ydermere fremhævede han også, at det ikke længere gør den store forskel, hvorvidt man spiller returkamp på hjemmebane eller ej, da der ikke er noget publikum.

LÆS OGSÅ: Så lavt vil Manchester United byde for Jadon Sancho til sommer

“Det er bedst at spille returkamp på hjemmebane, men uden publikum er det næsten det samme. Hjemmebanefordelen er udjævnet og vi må se hvem der klarer sig bedst,” lød det fra Alba på gårsdagens pressemøde.