FC Barcelona har fire spillere på radaren, som alle kan hentes på en fri transfer til sommer

FC Barcelona vil fortsætte i samme stil, som de gjorde denne sommer. Allerede nu kædes de nemlig sammen med flere spillere, der kan hentes på en fri transfer til sommer.

LÆS OGSÅ: Pochettino taler ud: Vil gøre alt for at beholde ham

Ifølge spanske Mundo Deportivo har Barcelona nemlig kig på intet mindre end fire spillere, som de overvejer at hente til sommer. Fælles for dem alle er, at de kan hentes på en fri transfer, da deres kontrakter snart udløber.

På listen finder man Chelsea-forsvarer Antonio Rüdiger, Ajax-målmand Andre Onana, AC Milan-midtbanespiller Franck Kessie samt Manchester United-profilen Paul Pogba. Der er nemlig ingen af dem, der har underskrevet en kontraktforlængelse.

Dette vidner om, at den catalanske klub har planer om at fortsætte i samme stil, som de gjorde denne sommer. Her lykkedes det dem nemlig at hente både Memphis Depay, Eric Garcia og Sergio Agüero, uden at betale en transfersum for dem.

Derudover forsøgte de også at hente både David Alaba og Georginio Wijnaldum. Det havde de dog ikke held med, da Alaba valgte at tage til Real Madrid, mens Wijnaldum valgte at tage til PSG, da de havde et mere lukrativ tilbud til ham.

FC Barcelona har naturligvis et ønske om at styrke deres trup næste år. Problemet er dog, at de ikke har specielt mange penge at gøre godt med. Af denne grund har de ikke mulighed for at foretage store indkøb, som de har gjort før i tiden.

LÆS OGSÅ: Phil Foden forlænger med City: Får stor lønforhøjelse

Netop derfor har de valgt at rette deres fokus mod at finde spillere, der kan hentes på fri transfer. Én ting er, at de ikke skal tænke på transferbeløbet, men de skal stadig betale løn til de nye spillere – og en spiller som Paul Pogba er bestemt ikke en billig herre.