Den danske landsholdskeeper står overfor en ny klub.

Den utålmodige klub er Anderlecht, der ønsker at tilknytte Kasper Schmeichel så hurtigt som muligt.

Derfor har de bedt Schmeichel om at gennemføre sin lægeundersøgelse i Danmark snarest muligt. Dette oplyser det belgiske medie DH.

Schmeichels position på det danske landshold har altid været et varmt emne for diskussion blandt fans og fodboldanalytikere. Selvom han har været udsat for kritik, har Schmeichel gang på gang bevist sin værdi som en afgørende spiller for Danmark.

Nogle fans har udtrykt bekymring over, om han fortsat bør være Danmarks førstevalg som målmand, mens andre står fast ved hans side og fremhæver hans utallige bidrag til holdet. Frederik Rønnows gode form har ligeledes pillet ved Schmeichels normalt urørlige status.

En af de fans, der går under navnet Backio, udtalte: “Uanset om han består eller ej, vil Schmeichel helt sikkert være på landsholdet, indtil han selv beslutter at stoppe, fordi vi har Hjulmand som træner. Han bør virkelig overveje at hænge handskerne op, da han ikke har meget mere at byde på”.

På den anden side forsvarede en anden fan, Edinho, Schmeichel ved at sige: “Man kan diskutere, om Rønnow skulle have været i målet i de kommende kampe, men den store opstandelse omkring Schmeichel, som endnu ikke har skuffet for Danmark, er svær at forstå. Hvorfor så meget had mod en spiller, der ikke har fejlet og samtidig har givet så meget til landsholdet?”