Lørdag aften vandt FC Barcelona 5-1 over Deportivo Alavés. Efter kampen gav Ronald Koeman udtryk for, at han var godt tilfreds med både indsatsen og resultatet.

LÆS OGSÅ: Ungt Barca-talent med stor tak til Koeman

Der var dog især én spiller, der blev fremhævet af den hollandske træner, da han var særligt godt tilfreds med Lionel Messis indsats, som fortsat spiller en stor rolle for holdet.

“Messi er meget vigtig og han er inde i en fantastisk periode. Vi ved at han er afgørende og sådan har det været i lang tid. Han er meget engageret, han er glad og han er effektiv. Med ham på banen er det hele meget lettere,” lød det fra Ronald Koeman , da han udtalte sig til pressen efter kampen.

Det var dog ikke det eneste, Koeman kom ind på, da han udtalte sig til pressen efter sejren over Alaves. Han gav også udtryk for, at de har selvtilliden til at vinde over PSG, som de skal spille mod i Champions League på tirsdag.

“Holdet gør det godt. Vi har selvtilliden til at vinde kampen vel vidende, at vi møder et stærkt mandskab. De har skader, men det har vi også, så det bliver en lige kamp og vi skal gøre det godt, for at komme videre. Vi er inde i en god periode med en række sejre, så vi tror på os selv,” sagde Koeman også til pressen efter kampen.

LÆS OGSÅ: Manchester United-playmaker kan være på vej væk til sommer

Kampen mellem FC Barcelona og Paris Saint-Germain bliver spillet tirsdag kl. 21.00. Kampen kan ses på enten Viaplay eller TV3+.