Ronald Koeman ærgrer sig naturligvis over, at man er røget ud af Champions League. Barcelona brændte mange chancer, hvorfor kampen kunne have set anderledes ud, havde man valgt at udnytte dem.

LÆS OGSÅ: Barca og Koeman får konkurrence i kampen om PSG-spiller

Han roser dog samtidig sine spillere for deres indsats og indstilling i kampen.

“Vi er ude, men vi tager hjem med en god fornemmelse. Vi havde mulighederne til at gøre det svært for dem. Vi spillede en flot første halvleg, hvor vi var dem overlegne og viste en flot indstilling. Vi havde fortjent mere, mindst 1-2 ved pausen. Det havde gjort det hele anderledes,” indledte han til pressen efter kampen mod Paris Saint-Germain.

“Vi gjorde det godt i kampen i dag og spillede på det niveua vi kan. Det er af den vej vi skal fortsætte. Jeg synes holdet efterlader sig et rigtig godt indtryk. Jeg er tilfreds med indstillingen fra første til sidste minut.”

Han mener, at fremtiden ser lys ud for FC Barcelona, hvis man fortsætter med at spille, som man gjorde i gårsdagens opgør.

LÆS OGSÅ: AC Milan stiller med svækket trup i United-opgør

“Vi røg ud af turneringen på grund af vores anden halvleg på hjemmebane. Det gjorde det svært, men vi prøvede. Vi skabte chancer og havde fortjent at komme foran med 1-2 og 1-3, men vi må acceptere som det er. Holdet fik vist, at fremtiden tegner lys.”