Lionel Messis usikre fremtid er stadig på alles læber, og efter Barcelonas Champions League-exit blev FC Barcelona-manager Ronald Koeman spurgt til, hvordan han ser deres chancer for at behold Lionel Messi i klubben.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

Hollænderen mener ikke, at der kan være tvivl om, at Barcelona er på vej tilbage, hvilket Messi heller ikke bør være i tvivl om.

“Messi må beslutte sig om sin egen fremtid, og det er der ikke nogen, som kan hjælpe ham med. Han har i lang tid nu set, at holdet går i den rigtige retning, og med de ændringer vi har lavet og med de unge spillere, som kun kommer til at blive bedre, så kan Messi ikke tvivle på dette holds fremtid,” siger Koeman ifølge Mundo Deportivo, hvorefter han taler om holdets udtryk i gårsdagens opgør mod Paris Saint-Germain.

“Alle kan være stolte også vores præsident. Vi viste vores ansigt og fra det første til sidste sekund så vi et hold, der ville vinde denne kamp.”

Barcelona lagde ellers flot fodbold for døren, men de formåede ikke at udnytte deres chancer, hvilket blandt andet kan tilskrives Keylor Navas, der spillede en stor kamp i Paris Saint-Germain-målet.

LÆS OGSÅ: Antoine Griezmann: Det var ikke hans skyld

FC Barcelona tabte sammenlagt 5-2 til Paris Saint-Germain.